VELIKI IZBOR
ŠTAMPE NA TEKSTILU

DTF ŠTAMPA (PRESLIKAČI)

DTF štampa je nova tehnologija za proizvodnju termo preslikača kako u jednoj boji tako i u punom koloru. DTF štampa je otporna na sve vrste pranja, na mašinsko sušenje dok su boje veoma intenzivne. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu: DTF štampu i preslikavanje, na vaš ili naš tekstil, ali i same preslikače koje naplaćujemo po metru dužnom. Preslikače štampamo na rolni širine 60cm.

DIGITALNA ŠTAMPA (preslikači)

Prednost ove tehnologije je mogućnost štampe samo jednog primerka po prihvatljivoj ceni. Digitalna štampa omogućava štampu fotografija u punom koloru izuzetno visoke rezolucije. Digitalna štampa je postojana na pranje do 50 stepeni.

FLOK ŠTAMPA (plišana štampa)

Flok štampa je u mnogome slična fleks štampi. Ono što ih razlikuje je to da flok štampa pod rukom deluje kao plišana štampa. Zahvaljujući svojoj baršunastoj površini i veličanstvenom izgledu tekstila flok folije predstavljaju mnogo više od običnih natpisa.

FLEKS ŠTAMPA

Fleks štampa je trenutno ocenjena kao najkvalitetnija vrsta štampe na tekstilu od strane grafičkih inženjera. Prednosti ove štampe su: mogućnost štampe samo jednog primerka, postojanost štampe na pranje do 90 stepeni, postojanost pri mašinskom sušenju, isti intenzitet boje i nakon velikog broja pranja, štampa ne pušta boju, štampa vašeg logoa fluorescentnim i reflektujućim bojama, kratak rok izrade.

SITO ŠTAMPA

Ova štamparska tehnika je veoma popularna kada je reč o velikim tiražima, jer iako je inicijalna cena viša nego kod ostalih tehnika, cena pojedinačnog otiska u velikim serijama je neuporedivo manja nego u drugim štamparskim procesima.

Ponosni smo što smo vodeća štamparija koja olakšava štampu svih potrebnih materijala.