Tampon I UV Štampa
Sve što ste zamislili možemo da odštampamo!

Štampa na svim materijalima u punom koloru.

UV ŠTAMPA

Tehnologija direktne štampe pruža mogućnost štampe na različitim promotivnim materijalima: privescima, olovkama, USB flash memorijama, magnetima, maskama za mobilne telefone… Ovo je tehnika koja znatno ubrzava proces realizacije uštampavanja, jer je vreme pripreme za štampu značajno kraće u odnosu na druge tehnike. Moguće je štampati kako na ravnim, tako i na neravnim površinama. Profesionalna digitalna UV štampa znatno ubrzava proces realizacije uštampavanja, jer je vreme pripreme za štampu značajno kraće u odnosu na druge tehnike. Moguće je štampati na različitim materijalima, metalu, plastici, drvetu, koži…
UV digitalna štampa omogućava da na širokoj lepezi promotivnih reklamnih proizvoda prezentujete Vašu firmu na direktan i efikasan način. Moguće je štampati Vaš logo ili poruku na olovkama, privescima, USB flash memorijama, magnetima, maskama za mobilne telefone, rokovnicima. Nije potrebno štampanje hiljade primeraka da bi se dobila niska cena izrade.

Printer pored CMYK sistema boja poseduje i belu boju pa je moguce štampati i na transparentnim materijalima a dobiti savršen otisak.

TAMPON ŠTAMPA

Štampa na zakrivljenim površinama
Poseban izazov u grafičkoj industriji predstavljalo je nanošenje otiska na zakrivljene površine. Neophodnost štampe na površinama koje nisu nužno ravne, dovela je do pojave tampon štampe. Ova tehnika predstavlja štampu sa posrednim otiskivanjem, odnosno silikonskim tamponom uz pomoć kog se sa štamparske forme boja nanosi na određeni predmet.
Prednosti tampon štampe:
– mogućnost štampanja na svim zakrivljenim površinama
– mogućnost štampe na različitim materijalima
– dobijanje preciznog i kvalitetnog otiska
– pogodna za srednje i veće tiraže
Proizvode na kojima je otisnuta tampon štampa viđamo svuda oko nas.
Primenjivost tampon štampe, uslovila je činjenicom da je ista postala opšte prihvaćena u svim sferama ljudske delatnosti. Zahvaljujući tampon štampi moguće je štampati na medicinskim uređajima, auto delovima, tastaturi i monitoru računara, na TV uređaju, igračkama i mnogim drugim predmetima, na kojima nije bilo moguće zeljeni natpis štampati drugom tehnikom.

Ponosni smo što smo vodeća štamparija koja olakšava štampu svih potrebnih materijala.